Keurslager Antonis

Keurslager Antonis

Welkom bij Keurslager Antonis

Slager Antonis is inmiddels een begrip in Veldhoven en omstreken. In november 1975 starten Ties en Riet Antonis de Keurslagerij aan de Kapelstraat-Noord te Zeelst. Zij verhuizen de winkel in 1985 naar het winkelcentrum City Centrum. In 2000 wordt door Ties en Riet Antonis met alle medewerkers en klanten het 25-jarig jubileum van hun Keurslagerij gevierd en nemen per 1 januari 2001 zoon Mark Antonis en zijn vrouw Gerry de Keurslagerij over. Zij bouwen de slagerij verder uit tot een van de grootste en lekkerste in Nederland en zijn sinds januari 2012 lid van de Vereniging Meester Slager. Dat Keurslager Antonis niet zomaar een keurslager is, blijkt uit de landelijke verkiezing “Slagerij van het jaar”. Hierin eindigde Keurslager Antonis op een prestigieuze derde plek.

Moderne winkel

In de ruime winkel liggen al onze vleesproducten in de modernste koelapparatuur overzichtelijk uitgestald. We hebben een zeer ruim assortiment met onder meer fijne vleeswaren, vers vlees, seizoen- en diepvries producten.
 Zeker de moeite waard om eens binnen te lopen!

Online verkoop samen met Bakker, Kaashuis en Groente en Fruit

Wij bieden onze klanten graag de beste service. Wat is nou makkelijker dan online onze producten bestellen, tegelijk met die van de bakker, Groente & Fruit en t'Kaashuis als langskomen niet uitkomt? Via de PC, laptop, Ipad of telefoon zijn al onze producten zo besteld. Wij brengen deze thuis of de hele bestelling is als één pakket af te halen in de winkel. Zo wordt elke dag vers en verantwoord eten nog makkelijker gemaakt!

Bekijk het assortiment ›

Keurslager Antonis